Cruise terminal Rotterdam

Cruiseterminal Rotterdam

De Cruise Terminal Rotterdam ontvangt jaarlijks vele zeecruiseschepen. De cruiseschepen doen Rotterdam aan en de organisatie van de Cruiseterminal Rotterdam zorgt in samenwerking met Cruiseport Rotterdam voor de coördinatie en voor een efficiënte afhandeling van de ontvangst van de passagiers. 

De Rotterdamse Cruiseterminal is gelegen in het centrum van de stad. Dit gebouw is uitgerust met een overdekte boarding bridge. De terminal bevat een receptie voor alle gewenste informatie. Daarnaast zijn er gedurende calls verschillende Nederlandse ambachten terug te vinden.

Buiten het ontvangen van passagiers zorgt Cruiseterminal Rotterdam en Cruiseport Rotterdam ook voor het inschepen van nieuwe passagiers en de bevoorrading van de schepen.

Bekijk de aankomst- en vertrektijden.

Direct taxi bestellen
Bestel uw taxi Cruiseterminal Rotterdam

Parkeergelegenheden
Direct naast de Cruiseterminal ligt het stoomschip SS Rotterdam. De SS Rotterdam beschikt over parkeerplaatsen.
Meer weten over parkeren bij het schip of in een parkeergarage dichtbij de cruiseterminal? Bezoek dan de site over Parkeren in Rotterdam.

Met de trein
U komt aan op Rotterdam CS. Vanaf het CS neemt u de metro (E) richting Slinge en stapt uit op de halte Willemsplein. Daar vandaan is het nog 250 meter lopen naar de Cruise Terminal Rotterdam.

Adres Cruise Terminal Rotterdam
Wilhelminakade 699,
3072 AP Rotterdam